23 Δεκεμβρίου 2020

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου!

Πραγματοποιήθηκε για φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας, με γεμάτο πρόγραμμα, μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα, γιορτινό και αισιόδοξο! (Δείτε φωτογραφίες απ' όλες τις δραστηριότητες)

Δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες, με πολύ μεράκι, στο εργαστήριο καλλιτεχνικών...
  

 
Ακούσαμε την αφήγηση της χριστουγεννιάτικης ιστορίας, με πολύ ενδιαφέρον!
 
Στολίσαμε με χρυσόσκονη τα πρόσωπά μας!
 
Γευματίσαμε τα υπέροχα εδέσματα που μας ετοίμασε η μαγείρισσα μας (με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας)!

Χορέψαμε στην αυλή με χριστουγεννιάτικη μουσική!

 

 
Παίξαμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού!
 
Τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλοι μαζί, τα οποία προετοίμασε η μουσικός μας!

 
 

 
Παρουσιάσαμε το θεατρικό που μας είχαν ετοιμάσει με τους μαθητές μας οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και ΕΕΠ του σχολείου μας!

 
Φεύγοντας, όλοι οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, πήραν μαζί από ένα γλαστράκι αρωματικών φυτών που επιμελήθηκε το εργαστήριο γεωπονικής, συνοδευόμενο με τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από το εργαστήριο μαγειρικής!


Μαζί, δόθηκαν προς τους γονείς τα εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης των μαθητών, που όλο αυτό το διάστημα επιμελήθηκε ο σύλλογος προσωπικού του σχολείου.

Αποχαιρετηθήκαμε λέγοντας «καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλές γιορτές» για να ανταμώσουμε πάλι το νέο έτος, με γεμάτες μπαταρίες, με όρεξη και πολλή διάθεση για νέους στόχους!

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας, τη διευθύντριά μας, το προσωπικό του σχολείου και κυρίως τους εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ του σχολείου μας (κ. Καψάλη, κ. Παπαδάκου, κ. Καγκελίδου και κ. Μουχτάρη) που ως υπεύθυνοι της γιορτής αυτής, κόπιασαν ιδιαίτερα για την προετοιμασία της και την εκτέλεσή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου