Η υπεύθυνη του εργαστηρίου μαγειρικής κ. Ε.Α. κατάγεται από την Καστοριά! Έτσι δεν μπορούσε παρά να μεταδώσει τις μυστικές πληροφορίες για την απόλυτη.. την πιο νόστιμη φασολάδα!!!
Υλικά:
1 φλιτζάνι φασόλια Καστοριάς
2-3 καρότα
σέλινο
πιπεριά κόκκινη
Αφού βράσουν στο τέλος βάζουμε ελαιόλαδο και.... μπούκοβο!!
Τα φασόλια πρέπει να μείνουν στο νερό από την προηγούμενη μέρα. Η διαδικασία αυτή είναι σημαντική αφού έτσι θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος για να μαγειρευτούν την επόμενη μέρα.
Καλή επιτυχία!
Υπεύθυνη άρθρου: Ε.Α. Υπεύθυνη εργαστηρίου μαγειρικής μαζί με την ομάδα τα "Αγρίμια" του ΕΕΕΕΚ Κισάμου.
Φωτογραφία: ΕΕΕΕΚ Κισάμου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου