15 Νοεμβρίου 2013

Ψωμί Παιδεία Ελευθερία

Έπειτα από 7 χρόνια υπό τον δικτατορικό ζυγό, ο Ελληνικός λαός εξεγείρεται με οδητό το φοιτητικό κίνημα. Οι φοιτητές κλεισμένοι στο Πολυτεχνείο διαδηλώνουν ενάντια στη δικτατορία. Πλήθος πολιτών εκδηλώνει με την παρουσία του στο Πολυτεχνείο την συμπαράσταση τους στους αγωνιζόμενους φοιτητές.


Μέσα από τον αυτοσχέδιο ραδιοφωνικό σταθμό που έχουν εγκαταστήσει εντός του Ιδρύματος, οι φοιτητές προτρέπουν τον κόσμο να ξεσηκωθεί κατά της Χούντας.

Κάθε χρόνο στις 17 Νοέμβρη τιμούμε ιδιαίτερα εκείνους που έδωσαν αγώνα ζωής για την απελευθέρωση του ελληνικού λαού από τη δικτατορία.

 

Έτσι και φέτος, τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Κισάμου τίμησαν την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την χώρα μας διαβάζοντας κείμενα για το θάρρος και τη γενναιότητα των φοιτητών αλλά και όλου του ελληνικού λαού ενάντια στη χουντική τυραννία, παρακολούθησαν προβολή ολιγόλεπτου βίντεου με ντοκουμέντα της εποχής, τραγούδησαν γνωστά τραγούδια που συνδέονται με την περιόδο εκείνη και εκφράστικαν καλλιτεχνικά μέσα από εικαστικές δημιουργίες.

  

Με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο λοιπόν, αποδώσαμε φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου και αναδείξαμε την σπουδαιότητα της Δημοκρατίας.

 Υπεύθυνη άρθρου & παρουσίασης: Ν. Μ. μαζί με την ομάδα "Τα Αγρίμια του ΕΕΕΕΚ Κισάμου"

Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου
Παρουσίαση για την 17 Νοέμβρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου