Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Χριστουγεννιάτικο bazaar, οι μαθητές μας φτιάχνουν χειροποίητες μαρμελάδες από φρούτα εποχής. Μαθαίνουν να καθαρίζουν και να κόβουν τα φρούτα, να ζυγίζουν τα υλικά και να παρακολουθούν τη διαδικασία βρασμού, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών. Παράλληλα, συζητούν για την εποχικότητα των προϊόντων και τη σημασία της αξιοποίησης των φρούτων χωρίς σπατάλη. Οι μαρμελάδες θα συσκευαστούν προσεκτικά και θα διατεθούν στο bazaar, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση και την εξωστρέφεια του σχολείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου