13 Ιουνίου 2014

Τελευταία μέρα σχολικής χρονιάς!


Σήμερα τελευταία μέρα στο σχολείο και μια σειρά δραστηριότητων πραγματοποιήθηκε για να κλείσουμε τη φετινή χρονιά δημιουργικά!

Αρχικά η κ. Γλυκερία, η υπεύθυνη του εργαστηρίου κηπουρικής μας ετοίμασε ένα παιχνίδι σχετικά με τα φυτά του κήπου που είχαμε φυτέψει φέτος στο σχολείο μας. Μαζί με έναν εκπαιδευτικό βοηθό και καρτέλες με το φυτό που έπρεπε να βρούμε, ξεχυθήκαμε στο κήπο μας, βρήκαμε το φυτό της κάρτα μας και διαβάσαμε τη χρησιμότητα του και τις θεραπευτικές του ιδιότητες.



Μετά το παιχνίδι, επιστρέψαμε στη μεγάλη μας τάξη και η κ. Στεφανία μας παρουσίασε το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και θυμηθήκαμε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος που κάναμε καθ'όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Έπειτα, παρακολουθήσαμε το βίντεο που μας ετοίμασε η κ. Ιωάννα για την παρουσίαση του προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων και γελάσαμε πολύ καθώς πρώτη φορά είδαμε τους εαυτούς μας ως πρωταγωνιστές παρουσίασης του προγράμματος με τη μορφή βίντεο!

Από τη σημερινή μέρα δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά μια δραστηριότητα με το εργαστήριο μαγειρικής. Με πρωτοβουλία της κ. Γλυκερίας (υπεύθυνη εργαστηρίου κηπουρικής) και με βοηθό την κ. Έλενα (υπεύθυνη εργαστηρίου μαγερικής) πήγαμε στη κουζίνα μας και ετοιμάσαμε το αγαπημένο μας γλυκό.. σουφλέ σοκολάτας! Το συνδιάσαμε με παγωτό που είχαμε φτιάξει τις προηγούμενες μέρες με γεύση βανίλια και μπισκότο!



Αφού φάγαμε καλά και δεν έμεινε τίποτα στο τέλος, η κ. Έλενα μας ετοίμασε ένα σκίτσο με τον αγαπημένο μας Τρυποκάρυδο και τον ζωγραφίσαμε!


Η σημερινή γιορτή έκλεισε με ένα παιχνίδι τουρνουά πίνκγ πόνγκ. Εκπαιδευτικοί και μαθητές ήταν αντίπαλοι στο παιχνίδι, με τους μαθητές να συγκεντρώνουν τους υψηλότερους βαθμούς πόντων!


Κάπου εδώ τελειώσε η σχολική χρονιά 2013 - 2014 και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και του χρόνου.

Η δημιουργός και διαχειρίστρια του μπλόγκ Ι.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, το ειδικό βοηθητικό προσωπικό, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διευθύντρια που συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες για να δημιουργηθεί αυτό το ιστολόγιο, που χωρίς τη παρουσία τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!


Υπεύθυνη άρθρου: Ι.Γ. μαζί με την ομάδα τα "Αγρίμια" του ΕΕΕΕΚ Κισάμου.

Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου