5 Μαΐου 2014

Κανελόνια


Η σημερινή μέρα μαγειρικής είχε μια έκπληξη! Τα "Αγρίμια" μαζί με την κ. Έλενα έφτιαξαν ένα ξεχωριστό φαγητό και πολύ νόστιμο! Κανελόνια με κιμά! Είμαστε σίγουροι ότι αν εκτελέσετε την συνταγή μετά κάθε βδομάδα θα έχετε αυτό το φαγητό στο μενού σας!


Υλικά

750 γρ κιμά
300 γρ φέτα
100 γρ γραβιέρα
2 κ.σ. φρυγανιά
1 ή 2 αυγά
Τριμμένη ντομάτα
Πιπεριά, κρεμμύδι, γάλα

Εκτέλεση

1. Μαγειρεύουμε το κιμά (τρίβουμε ένα κρεμμυδάκι)
2. Τρίβουμε τα τυριά
3. Ανακατεύουμε το κιμά με τη φέτα, τη φρυγανιά και το αυγό
4. Γεμίζουμε τα κανελόνια
5. Βράζουμε λίγο νερό και μαζί με το γάλα βρέχουμε τα κανελόνια
6. Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά




Υπεύθυνη άρθρου: Ε.Α. - Υπεύθυνη Εργαστηρίου Μαγειρικής μαζί με την ομάδα τα "Αγρίμια" του ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου