24 Ιανουαρίου 2014

Μέρα ευχάριστων εκπλήξεων!



Η σημερινή μέρα ήταν μέρα ευχάριστων εκπλήξεων για τους μαθητές μας και για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο σχολείο... και θα σας εξηγήσουμε το γιατί..!

Μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων που συμμετέχει το σχολείο μας, ένας από τους βασικούς στόχους είναι να διαμορφώσουμε και να μετατρέψουμε τις τάξεις σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον για όλους! Έτσι λοιπόν όπως έχετε δει τις αλλαγές που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα στις δυο μεγάλες τάξεις μας (Το δέντρο της γνώσης - Ζωγραφίζοντας τη "ξωτική" πόλη), θέλουμε να δημιουργήσουμε  ένα ακόμα ευχάριστο περιβάλλον και στο εργαστήριο πληροφορικής. 

Το εργαστήριο πληροφορικής έχει τρεις υπολογιστές, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι πάνω σε στενά θρανία που καθιστούσε πολύ δύσκολη τη χρήση όλων των περιφερειακών συστημάτων.



Για αυτό, ένα τραπέζι-πάγκος θα ήταν το κατάλληλο έπιπλο για να τοποθετηθεί στο εργαστήριο. Η εταιρία "Εφαρμογές Ξύλου" Μανιαδάκη Σ. & Δ. - Μπακούση Χ. ΟΕΒΕ η οποία βρίσκεται στα Χανιά, μας δώρισε το πάγκο του εργαστηρίου μας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ως προς την ποιότητα και τη συνολική κατασκευή του.

Με χαρά όλοι μας μετακομίσαμε τα θρανία στην αποθήκη και τοποθετήσαμε το νέο πάγκο στη θέση τους.


Η δεύτερη έκπληξη ήταν η δωρεά δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών από τη Τράπεζα Χανίων, όπου ο ένας υπολογιστής τοποθετήθηκε στο εργαστήριο πληροφορικής και ο άλλος στο γραφείο των καθηγητών.


Το εργαστήριο πληροφορικής είναι έτοιμο προς χρήση αλλά σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές που θα τις αποκαλύψουμε σύντομα!



Οι μαθητές, η διευθύντρια και ο σύλλογος των διδασκότων ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ την εταιρία "Εφαρμογές Ξύλου" Μανιαδάκη Σ. & Δ. - Μπακούση Χ. ΟΕΒΕ και την Τράπεζα Χανίων για την ευγενική χορηγία τους! Χωρίς τη συμπαράσταση τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η ιδέα μας!



Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου