20 Σεπτεμβρίου 2021

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κισάμου

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, το Σχολείο μας, Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισσάμου, άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί με πολλή χαρά, αλλά και ανυπομονησία παλιούς και νέους μαθητές και μαθήτριες.
Ιδιαίτερος προσκεκλημένος από το χώρο της Εκκλησίας, ο πάτερ Σπυρίδωνας, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό, σηματοδοτώντας έτσι την… έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τον Δήμου Κισάμου εκπροσώπησε η κα. Δικτάκη Δήμητρα, η οποία ευχήθηκε σε όλους “Καλή Δύναμη για τη Νέα Σχολική Χρονιά” και υπενθύμισε ότι ο Δήμος Κισάμου θα είναι κοντά στο σχολείο για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ο Σύλλογος Προσωπικού είχε προγραμματίσει παιχνίδια και δραστηριότητες αλληλεπίδρασης, προκειμένου να γνωριστούν οι μαθητές-ριες με τους νέους καθηγητές, ΕΕΠ - ΕΒΠ και να γίνει η μετάβαση και η προσαρμογή από τις καλοκαιρινές διακοπές στις σχολικές αίθουσες με ομαλό και ευχάριστο τρόπο.

Στο τέλος, μια “γλυκιά” έκπληξη για όλους, από τον Σύλλογο Προσωπικού του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου, αλλά και από τον μαθητή Α.Σ. λόγω της ονομαστικής του εορτής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου