11 Απριλίου 2014

Καλό Πάσχα!

 

Η σημερινή μέρα ήταν μια μέρα χαρούμενης γιορτής με πολλές δραστηριότητες! Από που να πρωτοξεκινήσω;!

Αρχικά, τα "Αγρίμια" αφού έκαναν το καθήκον τους στο μάθημα της κηπουρικής και φύτεψαν καινούρια λαχανικά εποχής που θα σας αναρτήσουμε σε άλλο άρθρο, συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι κρυμμένου οχι θησαυρού αλλά σοκολατένιου αυγού!

Πολλά σοκολατένια αυγά είχαν κρυφτεί καλά καλά σε διάφορα σημεία του σχολείου, ειδικά στον κήπο και τα "Αγρίμια" μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους έψαξαν γύρω-γύρω για να τα βρούν!




Τα αυγουλάκια-σοκολατάκια ήταν πολύ νόστιμα και εξαφανίστηκαν με τη μια!

Μετά από το παιχνίδι, ακολούθησε η παρασκευή υγιεινού δεκατιανού με φρέσκο φυσικό χυμό πορτοκάλι και ψωμί χωριάτικο φούρνου με ταχίνι με μέλι και σοκολάτα!



Αφού είπιαμε, χορτάσαμε και απολαύσαμε το δεκατιανό μας, με πολλή όρεξη και χαρά δημιουργήσαμε πασχαλινές λαμπάδες! Όλοι μας ενεργοποιήσαμε τη φαντασία μας και με τα υλικά που είχαν ετοιμάσει τα "Αγρίμια" μέρες πρίν με πηλό, φτιάξαμε λαμπάδες σε πολλά χρώματα και σχέδια!


Τα "Αγρίμια", ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Διευθύντρια του σχολείου σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και αγάπη σε όλο το κόσμο! Καλή ξεκούραση σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για να επιστρέψουν δυναμικά πάλι στις 28 Απριλίου!

Υπεύθυνη άρθρου: Ι.Γ. μαζί με την ομάδα τα "Αγρίμια" του ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου