24 Φεβρουαρίου 2014

Το πολύχρωμο παγκάκι!


Στο σχολείο μας υπήρχε ένα παλιό παγκάκι που χρειαζόταν ανανέωση! Όταν βάψαμε τους πίνακες ανακοινώσεων μας (διαβάστε το άρθρο εδώ) πήραμε το παλιό μας παγκάκι και το χρωματίσαμε.



Η μαθηματικός κ. Ιωάννα κόλλησε με σελοτέιπ σε διάφορα σημεία του παγκακιού για να γίνει πολύχρωμο και να έχει διάφορες γωνίες. Μαθητές και εκπαιδευτικοί με πολύ όρεξη και μεράκι ζωγράφισαν το παγκάκι σε πολλά χρώματα!


Κόκκινο, μωβ, μπλε, κίτρινο, μπέζ, πράσινο και άλλα πολλά χρώματα ζωγραφίστηκαν στο παγκάκι από πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, δηλαδή παντού! Όταν το παγκάκι στέγνωσε, το σελοτέιπ αφαιρέθηκε και το σχέδιο αναδείχθηκε καλύτερα.

Σήμερα, η κυρία Ιωάννα η μαθηματικός μας είχε την φαεινή ιδέα να δημιουργήσει με τους μαθητές ένα ανθρωπάκι από γλαστρούλες! Η ιδέα ήταν εξαιρετική και ταίριαξε απόλυτα με το παγκάκι που βρίσκεται πάντα κάτω από το παράθυρο της μιας πλευράς του σχολείου.


 Χμμμ.. για να δούμε τι όνομα θα δώσουν οι μαθητές μας στον κ. Γλάστρούλη που κάνει συντροφιά στα λουλούδια του παραθύρου και στο παγκάκι;

Υπεύθυνη άρθρου: Ι.Γ. μαζί με την ομάδα τα "Αγρίμια" του ΕΕΕΕΚ Κισάμου.
Υπεύθυνη κατασκευής: Ιωάννα Τύρελη


Φωτογραφίες: ΕΕΕΕΚ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου